Hvad indeholder pusletasken? Sådan kan du pakke dit bleomslag.

Hvad skal pusletasken indeholde?

Hvad skal pusletasken indeholde?

Her er 7 bud på, hvad du får brug for i løbet af dagen. Med et barn på armen, er det rart ikke at have alt for meget at slæbe på.

 

Bleomslaget består af to lommer – det er lille, men funktionelt og med plads til mere end det lige ser ud til ved første øjekast. Når du skal pusle, kan du let med en hånd folde pusletasken ud ved siden af puslepladsen.

  1. Bleer – Fyld den ene lomme med 3-5 bleer afhængig af hvilken størrelse dit barn bruger, og hvor mange timer I skal være på farten. Bleomslaget kan også rumme bleer til de store børn.
  2. Stofble – I modsatte lomme kan lægge en stofble eller et pusleunderlag til at pusle barnet på.
  3. Vådservietter – I samme lomme er der plads til vådservietter eller våde skumklude i en pose.
  4. Creme – en lille er der også plads til. Det kan både være til rød numse eller en til både mor og barn.
  5. Skiftetøj – Pak en ekstra body til når uheldet er ude. Måske også et par strømper. De har det ofte med at falde af de små barnefødder.
  6. Sutter / legetøj – En ekstra sut er altid godt at have ved hånden. Og et lille stykke legetøj fx en bidering til dit lille barn eller barnet med ømme gummer. Både sut og legetøj kan fæstnes i vores suttesnor som kan sættes på tøjet, bærselen eller autostolen, så du altid har det lige ved hånden.
  7. Affaldspose – Sidst men ikke mindst er der også plads til en lille rulle poser

Bleomslaget lukkes nemt med en strop, der hæftes på en geværknap. Har du brug for en ekstra stofble, en flaske eller noget til dig selv, kan bleomslaget let været i et stofnet eller en rygsæk.

På Lille Svend Instagram under højdepunktet “Bleomslag”, kan du se forskelligt indhold og måder at pakke et bleomslag på.

Gør dit bleomslag personligt ved at tilføje navnene på dine børn. Klik og læs mere om bleomslaget.
Pusletaske med navn

Personliggør dit bleomslag med navnene på dine børn.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *