Hvordan indretter du puslebordet?

Hvordan indretter man puslebord

Hvordan indretter man puslebord

… og hvordan skal man indrette puslepladsen? Puslepladsen, et sted hvor du vil tilbringe mange timer de første måneder med et lille barn.

Både de timer som kan trække tænder ud, men også hyggelige stunder med masser af pludder og smil.

Uanset hvor puslebordet er placeret; børneværelset, badeværelset eller soveværelset, er det rart af at have, hvad du får brug for lige ved hånden. Såsom bleer, vand, klude, cremer, stofbleer, en ekstra body og måske lidt legetøj.

Indretning af pusleplads hos Sonoma Seven

Indretning af pusleplads hos Sonoma Seven

Mille Emilie fra Sonoma Seven har indrettet et smukt puslebord med god plads under på hylde og i skuffer. Bl.a. bruger hun LS1 og LS2 som god opbevaring til klude og legetøj.

Indretning af pusleplads hos Ditteblog

Indretning af pusleplads hos Ditteblog

Hos Ditteblog er puslepladsen placeret i en hyggelig krog på børneværelset. En uro giver både hygge og stiller tilfredsheden hos en nysgerrig baby. Og et spejl reflekterer ikke kun lys ud i rummet, men bliver også sjovt barnet, som senere kan se sit spejlbillede under bleskift. Ditte benytter LS2 til opbevaring af bleer og LS1 til børster og cremer.

Hjemme hos mig er puslepladsen indbygget i et stort skab på endevæggen af børneværelset. Skabet indeholder også skuffer med plads til børnenes legetøj og tøj. Samt skabe med plads til opbevaring af senglinned og andre sager. To hylder over puslepuden er lige nok til en LS2 med creme, sutter og lidt legetøj. Mens stofbleer et bleomslag altid står pakket klar til tur på nederste hylde. Over de to hylder er et skab med plads til bleer.

 

Se vores udvalg til god opbevaring på puslepladsen nedenfor.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *