Indret med legemåtten – hjemme hos Stine Gosvig

Indretning med børn for øje - Interview med Stine Gosvig

Indretningen er også på datteren Olgas præmisser, så legen kan være fri.

Inspiration | Hjemme hos Stine Gosvig

 

Hvad er vigtigt, når du skaber rum til Olga?

Det er vigtigt, at det er på Olgas præmisser, så legen kan være fri. Vi leger ofte på gulvet, og når det er de siddende lege, må det gerne være komfortabelt. Rummet skal udstråle varme og hjemlighed og signalere “her er du velkommen”.

I vores hjem er Olga’s ting en del af alle rummene, fordi det jo i bund og grund er hendes sted lige så meget som vores.

 

Hvilken stemning, vil du gerne opnå i de forskellige rum & kroge?

Nogle rum eller kroge skal opmuntre til leg, mens andre måske lægger mere op til fordybelse og ro. Ideelt set ønsker vi, at rummene kan rumme en god blanding af begge dele.

 

Og hvilke elementer er hertil essentielle? 

Som nævnt foregår leg ofte på gulvet, og det kan være lidt hårdt – særligt som voksen. Derfor er det rart at have tæpper, madrasser eller puder til rådighed, der kan gøre legen eller aktiviteten mere behagelig. På denne årstid særligt, kan gulvene også føles kolde, så det er praktisk med fx madrasser som kan flyttes rundt.

 

I bruger meget farve og genbrugsfund i indretningen, også omkring Olga. Hvad er det, farver og fund tilfører et rum eller krog? 

Vores designfilosofi er funderet i en tanke om, at størstedelen af vores produkter skal være bygget op omkring standardized customization. Dvs. at man køber en ramme/grunddesign, som så kan customizes og styles i takt med at ens behov udvikler sig. Derfor kan alle toppe på taburetter og konsolbord skiftes, så møblet både visuelt og funktionelt kan tilpasse skiftende behov og tider.

 

Genbrugsfund og farver komplimenterer hinanden i stuen

Genbrugsfund og farver komplimenterer hinanden i stuen

 

Hvordan bruger I legemåtten til Olga på 2 år?

Legemåtterne er gode, fordi de kan flyttes rundt og gør legen på det hårde gulv lidt mere behagelig. Samtidig skaber de små zoner der signalerer “her sker der noget” og indbyder til aktiviteter som fx at sidde og læse en bog, bygge klodser eller ligge på maven og tegne.

 

Tak Stine <3

For at give inspiration til indretning med børnene in mente. Både når det kommer til børneværelset samt andre dele af huset. For mere inspiration, kan du følge Stine gennem instagram.

I udestuen er der også skabt rum for Olga

I udestuen er der også skabt rum for Olga

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *